Seminar

Praktisk AI for kommunikatører

**Obs: Hvis du tilmelder dig seminaret, vil du blive placeret på en venteliste.

Du har måske leget med både ChatGPT, Copilot og Googles Gemini, men synes ikke rigtig, at du får værdi af AI-værktøjerne i din hverdag som kommunikatør. Nu kan du få inspiration og konkrete ideer til, hvordan du kan bruge AI-værktøjer i dit arbejde. På dette seminar gennemgår vi flere konkrete eksempler på kommunikations-workflows, hvor AI kan hjælpe og løfte kvaliteten.

Program for seminaret:

  • Inspiration til relevante AI-redskaber for kommunikatører
  • AI-regler og politikker: Sådan eksperimenterer du trygt med AI
  • AI i praksis: Eksempler på konkrete workflows med AI-værktøjer (fra research og analyse til skrivning og distribution).

Tid og sted: 

Aarhus: Remisen, Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Torsdag den 11. april 2024 kl. 9-11. 

København: Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København

Torsdag den 18. april 2024 kl. 9-11

Publico byder på morgenmad fra kl. 8:30, så kom gerne i god tid.

Din oplægsholdere er:

publico_esben_2021-modified-1-1

Esben Würtz Sørensen
AI lead, rådgiver og adfærdsdesigner

Tilmeld dig seminaret her:

Hvem er seminaret for? 

Dette seminar er især henvendt til dig, der sidder i en marketing- eller kommunikationsafdeling, og som gerne vil have konkret inspiration til at bruge AI-værktøjer i kommunikationsarbejdet samt ideer til at udarbejde AI-politikker eller retningslinjer til jeres organisation. 

No show fee

Vi vil gerne udnytte pladserne og sikre, at så mange som muligt får mulighed for at deltage. Derfor tillader vi os at opkræve et no show fee på 500 kr., hvis du ikke dukker op og ikke har meldt afbud senest to dage inden det seminar, du er tilmeldt.

Vi har generelt stor søgning på pladserne til Publicos seminarer, og derfor er der rift om pladserne.

I nogle tilfælde vil du i løbet af et par dage få en mail fra os om, at du er kommet på venteliste, også selvom du først har fået vores automatiske bekræftelse på din tilmelding.

Hvis du kommer fra et konkurrerende bureau eller er selvstændig konsulent inden for samme fagområde som Publicos, kan du deltage mod en egenbetaling på kr. 1.900,-  

Tak for din forståelse!