Webinaroptagelse

Hey kommune - hvad vil du mig?

Kommunebranding er ret selvmodsigende. Der er 98 kommuner med præcis de samme kerneopgaver – mens branding handler om at finde det (unikt) differentierende. Kom til Publicos webinar, og bliv klog på at finde din fortælling og fortælle den de rigtige steder.  

 

Du vil gerne tiltrække flere tilflyttere til din kommune, right? Det er godt for kommunekassen, de lokale fællesskaber und so weiter.

Men hvordan?

Det handler langt hen ad vejen om at zoome ind på en veldefineret målgruppes specifikke behov i forhold til udvalgte styrker, kommunen har. Du kan altså ikke se isoleret på hverken styrker eller målgrupper – det er kun fællesmængden, der kan noget.

Og så handler det om, hvilken fortælling du får forvandlet fællesmængden til – og ikke mindst hvordan målgruppen bliver eksponeret for den.

Webinaret er til dig, der arbejder med bosætning, tilflytterkommunikation eller kommunebranding. Måske er du ny på feltet, måske har du været nogle gange rundt om blokken. Men du vil gerne inspireres til at skabe eller justere din fortælling – og gentænke din distribution.

På webinaret får du indblik i:

  • forskellige målgruppers behov
  • hvilke parametre I bliver vurderet på
  • hvordan du kan skille dig ud
  • konkrete eksempler på fællesmængder (styrker/målgrupper)
  • nye måder at kommunikere til målgruppen.

Varighed: 45 minutter

 

Dine oplægsholdere er:LivSoelbergAndersen_rund-1 

casper-rund

 

Liv Soelberg Andersen
Udviklingschef og kommunikationsrådgiver

Casper Svoldgaard
Digital seniorrådgiver 

Udfyld for at hente webinaroptagelsen