Om Publico

Vi hjælper videnstærke organisationer med at vinde synlighed, sympati og salg.

Vi elsker mennesker og organisationer, der kan noget vigtigt, som er svært at forklare. Det er her, vi kommer ind – og forvandler komplekse produkter og processer til forståelige fortællinger med personlighed. Vi kalder det klogere content.

esben-1

Publicos profil

Vi har specialiseret os i at hjælpe videnstærke organisationer med at udvikle og producere klogere content.

Vores samarbejde med nye kunder begynder ofte med en strategi. For kommunikation, branding, PR eller employer branding.

Når strategien er på plads, kommer alt det sjove. Artikler, blog-indlæg, e-bøger, film, klummer, debatindlæg, pressematerialer, årsrapporter og kampagner. Uanset format – vi elsker at give vores kunder stemme og kant via klogere content.

Hvordan ved jeg, om min virksomhed passer godt til Publico?

Vi mangler en strategi (eller plan?) for vores marketing & kommunikation. Vores ukendte virksomhed vil have et bomstærkt employer brand. Vi ønsker større markedsandele i vores niche-industri. Vores topleder skal være kendt. Vi vil være thought leader, men vores eksperter gider ikke kommunikere. Vi vil flytte vores brand op (og lidt til siden) i markedet. Vi vil have noget fandenivoldskhed ind i vores kommunikation. Vi vil have den her krise til at gå væk - nu.

Ovenstående er blot et lille udpluk af de ønsker, vi er blevet præsenteret for af gode mennesker gennem de seneste år. 

Publico er godt match til videnstærke organisationer, der laver noget vigtigt, som er svært at forklare. B2B-virksomheder med komplekse produkter og lange salgscyklusser.

Vi har især solid track record inden for byggeri, finans, IT, energi og forsyning. Vi er også et godt match til kommuner, ministerier og halvoffentlige organisationer med krævende interessentlandskaber.

Jo mere komplekse produkter, ydelser, kunderejser og målgrupper, desto bedre et match til Publico. På vores videnstærke hjemmebane løser vi tilgang mange forskelligartede opgaver på tværs af markedskommunikation, employer branding og digital kommunikation.

Vi hjælper for eksempel

01
It-virksomheden, som ønsker en klar profil hos CTO’er og CIO’er – og derfor har brug for en skarp thought leadership-profil med indsigtsfuldt content, eksekveret på tværs af kanaler
02
Den rådgivende ingeniørvirksomhed, som skal tiltrække kvalificerede tekniske medarbejdere gennem en ny employer branding-strategi
03
Byggematerialeproducenten, der vil have flere arkitekter og rådgivere til at foreskrive produkter til nye, miljøvenlige byggerier
04
Kommunen, som vil øge synligheden hos mulige tilflyttere fra nabokommunerne med en velfunderet og kreativ bosætningskampagne med både film, SoMe og events
05
Pensionsselskabet, som har brug for en outsourcing-partner, der kan producere velskrevet og letforståelig kommunikation til banker og slutkunder
06
Komponentleverandøren, som vil skabe flere konkrete leads til salget via konverterende content, bakket op af en intelligent HubSpot CRM- og marketing automation-platform
07
Vindmølleproducenten, som ønsker at profilere serviceforretningen gennem en brandfilm med bjergtagende dronebilleder og nærværende interviews.
08
Ministeriet, som skal løfte kendskab eller ændre adfærd i en bestemt befolkningsgruppe, og har brug for en kreativ og godt eksekveret kampagne.

Mød holdet

Template til flere publicanter
Publico er et kommunikationsbureau, som via godt håndværk og solid rådgivning leverer reflekteret, uhøjtidelig kommunikation til B2B-virksomheder og offentlige organisationer. Vi er 23 stykker blandet kommunikationsguf bestående af sprøde journalister, crunchy digitale typer iblandet bolchestribede videogutter og noget lækkert blødt fra uni. Og vi bliver stadig flere.

Drømmer du om at blive publicant?

lisa
Publico har en erklæret målsætning om at blive den mest attraktive arbejdsplads for dygtige kommunikatører - nyuddannede som erfarne – i Jylland. Det forpligter os på faglig udvikling, vidensdeling og en tillidsbaseret kultur, hvor vi har hinandens ryg.
At se vores kunder opnå succes og vækst er en af de største glæder ved vores arbejde. Vi er taknemmelige for vores tidligere kunder og ser frem til at fortsætte med at hjælpe nye kunder med at nå deres kommunikationsmål. Skal vi også hjælpe jer?
Kontakt
Uffe Lyngaae
Direktør