Skal Publico være din legeplads?

Er du klar på at omsætte den tørre teori fra skolebænken til saftig praksis? Som praktikant hos Publico får du indblik i maskinrummet i et professionelt kommunikationsbureau i hjertet af Aarhus.

Du kommer til at indgå i det daglige arbejde på lige fod med de øvrige medarbejdere (se, hvem vi er, her). Med andre ord vil du blive involveret i både korrekturlæsning, kampagneplanlægning og kommunikationsstrategier – og meget mere.

 

Interviews
Fra praktikant til konsulent

Maria Elkjær 2 (002)-1

 Hos Publico er der flere, der har taget rejsen fra praktikant til k-konsulent. Vi har taget en snak med to af dem, som forhåbentlig kan give dig svar på nogle af de mange spørgsmål, der opstår, når man skal vælge praktik.

Dagbog
Praktikantens dagbog

DSC_0681-2

Synes du, det er svært at blive klog på, hvad man egentlig laver som kommunikationspraktikant? Så tag med vores nuværende praktikant på rundtur. Her gør han dig klogere på, hvordan en klassisk dag ser ud hos Publico.

Film
"The Publico Office"

Line Elias

Se med i videoen herunder, hvor vores tidligere praktikanter Line og Elias sætter et par ord på hverdagen som praktikant i Publico

Praktikplads
Søg praktikplads i Publico

publico_0261

Vi søger studerende til vores praktikforløb to gange om året dvs. til forårssemesteret og efterårssemestret. 

Netop nu søger vi praktikant til efteråret 2024. Læs stillingsopslaget her.

Hvis du har spørgsmål til praktik i Publico, så er du velkommen til at skrive til vores praktikantvejleder Karen på karen@publico.dk.

Skriv eller ring til Karen, hvis du vil vide mere om praktik i Publico
Kontakt
Karen Johanne Iversen
Kommunikationsrådgiver