Seminarer og webinarer

Få gratis inspiration på Publicos webinarer og seminarer

Vi har i øjeblikket ingen aktuelle seminarer eller webinarer. Hold øje med siden, så du ikke misser det næste. I mellemtiden kan du hente et af vores mange webinaroptagelser længere nede på siden.

Publico afholder jævnligt gratis morgenseminarer og webinarer, hvor vi tømmer vores hoveder inden for et kommunikations- eller marketing-emne. Det er din mulighed for at holde dig opdateret, netværke, poste “se mig, jeg er med på noderne på en SoMe-casual måde”-opslag på dine foretrukne kanaler. 

Morgenseminarerne (inklusiv gratis morgenmad) varer typisk to timer og afholdes både i København og Aarhus. 

Webinarerne varer typisk 50-60 minutter, og du melder dig til under det enkelte webinar herunder.

OBS: Hvis du gik glip af et webinar, eller bare gerne vil gense det, kan du streame optagelsen ved at klikke dig ind på emnet længere nede på siden (under Afholdte webinarer). 

Følg med her eller i vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret om kommende webinarer og seminarer.

Afholdte webinarer

uffe henrik5x4-2

Marketing i turbulens

På dette webinar kan du høre Publicos bestyrelsesformand Henrik Jensen give et indblik i, hvad den akademiske forskning siger om marketing i turbulente tider.

diana og liv webinar employer branding

Employer branding på SoMe

På dette webinar får du vores bedste tips til, hvordan du rekrutterer og brander din arbejdsplads på sociale medier.

jacob og esben 2023 webinar 5x4-1-1

Lav CSR-rapport som de bedste

På dette webinar får du inspiration til, hvordan du producerer en retvisende, læsevenlig, og inspirerende CSR-rapport.

karen og kathrine content marketing webinar-2

Content marketing til IT-branchen

Se med på Publicos webinar, hvor du får inspiration til, hvordan du omsætter jeres it-faglighed og viden til synlighed og salg med content marketing.

jacob og esben webinar 2022 (4)-1

Sådan kommunikerer du om bæredygtighed

På Publicos webinar fortæller vi, hvordan du kan inkludere bæredygtighed i din kommunikation og styrke din virksomheds grønne profil. Vel at mærke uden at blive beskyldt for greenwashing og vildledende markedsføring.

liv og ballisager

Rekrutteringskommunikation, der virker

På dette webinar får du vores bedste tips til, hvordan du imødekommer den nuværende og brændende mangel på medarbejdere gennem modig og målrettet rekrutteringskommunikation.

44

Automatisererede e-mail flows til B2B-virksomheden

På dette webinar kan du blive klogere på tre typer e-mail marketing flows, som du selv kan benytte i din egen virksomhed. Vi kommer omkring det gode velkomst-flow, trigger/adfærds-flows og conversational e-mails.

Billede af Jacob Trier og Dennis Christensen

Sådan serverer du dine PR-historier for medierne

Få gode råd om, hvordan du griber PR-indsatsen rigtigt an, med fokus på distribution, indsalg og opfølgning. For med grundigt forarbejde og den rette tilgang kan du øge dine chancer for at trænge igennem til medierne markant.

Webinarbillede

Fra kandidat til konsulent

På dette webinar kan du som kommunikationsstuderende og nyuddannet blive klogere på, om bureaubranchen er noget for dig. Konsulenthuset ballisager og Publico giver dig tips til, hvad der skal til for at gå fra kandidat til konsulent, mulighed for feedback på CV/ansøgning og info om et nyt karrierenetværk.

Webinar om kommunebranding-3

Hey kommune - hvad vil du mig?

Kommunebranding er ret selvmodsigende. Der er 98 kommuner med præcis de samme kerneopgaver – mens branding handler om at finde det (unikt) differentierende. På dette webinar gør Liv og Casper dig klogere på at finde din fortælling og fortælle den de rigtige steder.

MicrosoftTeams-image-1 (1)

Tone of voice for B2B-brands

På dette webinar får du vores bedste råd til, hvordan du som videnstærk B2B-virksomhed finder din unikke brandstemme, der skiller dig ud fra dine slipsebærende (og i øvrigt p**** irriterende) konkurrenter.

Eskild_Josefine_kvadrat-1

Styrk din online-præsentation med filmtekniske greb

Her giver Josefine og Eskild dig gode råd om, hvordan du opnår optimal billede, lyd og lys til din næste online-præsentation. Du får også metoder til at skabe den stærke fortælling, så du brænder igennem på skærmen.

image0-1-1

Content marketing i byggebranchen

Har I brug for at slibe saven, så I kommunikerer klart til bygherrer, hvilken viden I bidrager med i byggeriet? Tag med på webinar – og få inspiration til, hvordan I omsætter jeres faglighed og viden til synlighed og salg.

130239842_311073640041636_9121772946980251242_n

Content marketing for B2B-virksomheden i 2020

Her giver Karen og Thomas dig et indblik i de nyeste tendenser inden for content marketing og forærer dig deres bedste fif til, hvordan du omsætter dem til indhold, der bliver opdaget, set og husket af dine ønskekunder.

Linkedin for B2B

LinkedIn-annoncering for B2B-virksomheden

Se webinaroptagelsen, hvor Signe og Thomas giver dig gode råd om, hvordan du som B2B-virksomhed kommer i gang med at annoncere på LinkedIn. Du får også tips til, hvordan du bedst udnytter det store potentiale, som LinkedIn rummer i forhold til awareness-opbygning og lead-generering.

Liv og Casper - email marketing 5

Kickstart (eller finpuds) din e-mail marketing-strategi

Se webinaret om e-mail marketing med Liv og Casper, hvor de giver dig inspiration til at kickstarte - eller finpudse - din e-mail marketing strategi, gode eksempler på automatiserede e-mail-flows, nørdesnak om segmentering og meget, meget mere.

Esben og Simon

Adfærdsdesign i copywriting

Her giver Simon og Esben dig en introduktion til forskningen i menneskelig adfærd og omformer det til letanvendelige eksempler, principper og redskaber, du kan tage i brug i din næste tekstopgave.

Liv EB

Tryl med employer branding

Se webinaret, hvor du bliver klogere på, hvordan systematisk arbejde med employer branding kan styrke jeres evne til at tiltrække talent.

IMG_3254-1

Kommunebranding med effekt

Her bliver du klogere på, hvordan du arbejder strategisk med at tiltrække flere tilflyttere. Det kræver først og fremmest, at du kan svare på ét eneste spørgsmål.

IMG_20200512_093354

Kom i gang med at generere leads til salg

Denne webinar-optagelse er for dig, som ved, at leadgenerering er hot, og at inbound marketing er mere end bare et buzzword. Vi tager dig i hånden og viser, hvordan B2B-virksomheder kommer i gang med marketing automation og leadgenerering ved hjælp af inbound marketing.

Uffe Lyngaae-2

Marketing i recession

På denne webinar-optagelse kan du høre Publicos bestyrelsesformand, Henrik Jensen, give et indblik i, hvad den akademiske forskning siger om marketing i recession. Desuden vil Publicos direktør Uffe Lyngaae supplere med aktuelle data om, hvordan marketing-indsatser virker i B2B-virksomheder netop nu – i Danmark og globalt.

Jacob holder PR webinar

Få dine B2B-historier i erhvervsmedierne

Samler medierne ikke dine pressemeddelelser op, og har du svært ved at få journalisterne i tale? Se webinaroptagelsen, hvor vi giver vores bedste fif til, hvordan videnstærke B2B-virksomheder får deres historier i pressen og skaber brugbare medierelationer.

Få et indtryk af vores seminarer i videoen her: