Webinaroptagelse

Bag kulisserne: Brug film til at skabe enestående employer branding

Arbejdsløsheden er historisk lav, og der er rift om de kloge hoveder. På dette webinar guider Josefine og Eskild dig til, hvordan du tiltrækker branchens bedste kandidater med film som virkemiddel – og hvad du absolut ikke skal gøre!

Engang var ugentlige bordfodboldturneringer og fri frugt lig med employer branding, men i 2024 er det ikke længere nok at tilbyde gratis æbler, hvis du vil tiltrække de rette specialister til din arbejdsplads.

Mange virksomheder kæmper med at rekruttere de kloge hoveder, der skal videreudvikle lige netop deres branche, og derfor står employer branding også højt på to-do-listen hos både HR-folk og ledelsestyper rundt om i landet. Men hvad er nøglen til god employer branding, hvis det ikke er frokostordning og hæve-sænkeborde?

På dette webinar dykker vi ned i, hvordan film kan løfte din employer branding-indsats fra middelmådig til mesterlig – og give jer et solidt forspring i jagten på de nye kandidater.

På webinaret fokuserer vi blandt andet på:

  • Forskellen på brandfilm og employer branding-film
  • Vigtigheden af at definere dine målgrupper/personaer
  • Udvælgelsen af cases til film
  • Interviewstil og -teknik
  • Modet til at tænke i alternative baner og stole på processen

Vi kommer desuden med vores tips og tricks til at få det optimale ud af jeres indsats og tænke film ind som en del af et større koncept.

Om webinaret: 

Webinaret blev afholdt Onsdag den 20. marts kl. 9-10.   

Dine oplægsholdere er:
josefine_0003_ny-modified

Eskild-modified (2)
Josefine Leegaard Nordentoft
Tilrettelægger 
Eskild Sloth Krogh
Instruktør & klipper

Udfyld for at hente webinaroptagelsen

Hvem er webinaret for? 

Vores webinar er især henvendt til dig, der sidder i en marketing- eller kommunikationsafdeling i en B2B-virksomhed, og som gerne vil styrke jeres employer branding-indsats med film.

Producerer du selv film, eller har du en kreativ funktion, er webinaret også relevant for dig.