Både i Danmark og de øvrige nordiske lande forsyner den amerikansk-ejede gaskoncern Kosan Gas private og virksomheder med flydende gas (LPG).  I små og store industrivirksomheder holder den fleksible energiform gang i kedlerne. Og hvis du har campingvogn eller gasgrill, er du nok også stødt på Kosan Gas’ logo.

 

De fleste industrivirksomheder har fokus på deres energiforbrug til opvarmning. Men ikke alle ved, at der er store økonomiske besparelser og miljøgevinster at hente ved at skifte brændsel fra olie til LPG. Derfor har vi hjulpet Kosan Gas med en inbound Marketing-kampagne, der med en udførlig guide til konvertering fra olie til gas som hovedelement genererer nye, varme kontakter til potentielle kunder. 

Vi har desuden hjulpet Kosan Gas med at formidle og sætte fokus på alle fordelene ved flydende gas via pressearbejde, online nyhedsbreve og kundecases. Gennem strategisk rådgivning om brugen af e-mailmarketing, indholdsproduktion og distribution, har vi hjulpet Kosan Gas med at formidle og udnytte deres tunge tekniske viden på gasområdet.

Nysgerrig på pressearbejde og inbound marketing? Hent vores e-bøger:

Kontakt Uffe Lyngaae, hvis du ønsker yderligere information om casen.
Kontakt
Uffe Lyngaae
Direktør