Cadesign form er et visuelt kommunikationsbureau, der udvikler, designer og producerer marketingsmateriale til virksomheder med omfattende produktsortimenter inden for bolig-, byggeri-, industri- og retailbranchen. Vores længere samarbejde med Cadesign form er et godt eksempel på, hvor givende det er at flytte sig i takt med markedet.

 

Tilbage i 2020 hjalp vi Cadesign form med udarbejdelsen af både kernefortælling og personabeskrivelser. Og selvom man som Cadesign er en veletableret virksomhed, der både hjælper kunder i Danmark og resten af verden, er der behov for konstant at have fingeren på pulsen, når det kommer til markedet, kunderne og konkurrenterne.

Derfor genbesøgte Publico i 2022 Cadesign forms' kernefortælling og personabeskrivelse, så virksomheden netop kunne følge udviklingen og skærpe værditilbuddet gennem en indgående forståelse af kunderne samt en tydelig positionering og differentiering fra konkurrenterne.

Forud for både produktionen og opdateringen af kernefortællingen og personabeskrivelsen foretog Publico en omfattende analyse. Analysen omfattede både Cadesign forms ledelse og en række af Cadesign forms kunder, der hver især repræsenterede virksomhedens forskellige kundesegmenter.

Samarbejdet med Cadesign form er et godt eksempel på, hvor betydningsfuldt det kan være for en virksomhed at genbesøge sin kernefortælling og personabeskrivelse med jævne mellemrum, når der sker ændringer på markedet. På den måde kan man som virksomhed hele tiden være opdateret på sine kunders behov og bibeholde sin position på markedet.

Kontakt Thomas Mandrup, hvis du ønsker yderligere information om casen.
Kontakt
Thomas Mandrup
Kontaktchef & seniorrådgiver