Der findes et sted, som er Naturens Rige. Hvor vi lever af vinden, jorden, havet og kysten. Hvor den nyeste teknologi og viden får vores stærke produktionshjerte til at banke. Hvor succeser begynder lokalt og vokser globalt.

 


Ringkøbing-Skjern Kommune er Danmarks største arbejdsplads, og kommunen har et driftigt, moderne og internationalt orienteret erhvervsliv. Problemet er blot, at den kendsgerning er mindre kendt uden for kommunegrænsen. Som et vækstcentrum med ekspertise inden for energi, turisme, produktionsindustri samt fødevarer og landbrug skal kommunen derfor løfte kendskabet til det attraktive erhvervsliv for at kunne tiltrække den rette arbejdskraft.


Strategisk erhvervsbrandingindsats

Siden 2016 har Publico assisteret Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd med en strategisk erhvervsbrandingindsats bestående af analyse og konceptudvikling, brandingstrategi, content produktion, distribution samt løbende måling.

For at styrke Ringkøbing-Skjern Kommunes erhvervsliv udviklede Publico det kreative koncept ”Danmarks største arbejdsplads”, hvor fokus var på kommunens fire styrkepositioner. I den forbindelse arrangerede vi den landsdækkende konkurrence ”Vind et job”, der blev udrullet på de sociale medier, for at tiltrække arbejdskraft og skabe awareness. Indsatsen var som altid funderet i grundigt analysearbejde, udviklingen af personas samt i workshops faciliteret af Publico .

Ud over rollen som strategiske rådgivere bestod Publicos arbejde i at producere events, digitalt og socialt indhold, karrierevideoer, VR-film og brandingfilm. Vi stod desuden for udarbejdelsen af en proaktiv og målrettet presseindsats med gode historier fra kommunens erhvervsliv.

Indsatsen løber frem til udgangen af 2019.

Kontakt Uffe Lyngaae, hvis du ønsker yderligere information om casen.
Kontakt
Uffe Lyngaae
Direktør