Blog

Tjek vores sektorside til virksomheder i it-branchen

Vi har dedikeret en ny side til en af de brancher, vi dækker bedst og dyrker mest: it-sektoren.

Publico har gennem mange år specialiseret sig i at hjælpe de videnstunge B2B-virksomheder. Vi er ikke dem, der laver det smarteste slogan for vaskepulver eller den bedste annonce for spegepølsen i dit lokale supermarked. Til gengæld er vi ret dygtige til den type kunder, der har komplekse produkter, masser af viden, en lang salgscyklus og store ordrestørrelser.

Nogle sektorer fylder særligt pænt, når vi kigger på tværs af vores 115 kunder. For eksempel it-branchen.

Vi hjælper i dag en række førende danske og internationale it-virksomheder med kommunikation og markedsføring. For nogle af dem producerer vi fagligt content i form af artikler, whitepapers, webtekster, video og podcasts. Andre hjælper vi med at opnå bedre synlighed og styrket omdømme i pressen. Vi er dansk PR-partner for ét af de store FAANG-selskaber. Og vi skaber lead-generering med inbound marketing hos flere mellemstore hardware- og SaaS-leverandører.

Alt i alt synes vi, det fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Derfor har vi netop lanceret en ny sektorside til it-branchen, som du selvfølgelig bør tjekke ud lige med det samme. 😊

På it-sektorsiden tager vi fat i nogle af de typiske udfordringer, som it-virksomhederne står med i dag – og vores bud på løsninger på dem.

Måske er du service-provideren, der skal vise, hvordan dine softwareløsninger sikrer kundens data og gør compliance-arbejdet lettere. Rådgiveren, der skal positionere dine spidskompetencer med thought leadership over for nøje udvalgte drømmekunder. Eller den udviklingsdrevne it-koncern, der er er på jagt efter it-talenter og skal vise, hvorfor lige netop din virksomhed er den mest attraktive.

Uanset hvad kan vi hos Publico bruge vores dybe sektorkendskab og erfaringen fra samarbejdet med nogle af it-branchens førende spillere til at hjælpe dig med at omdanne fordele til fortællinger, som vinder hjerter, hjerner – og i sidste ende ordrer - hos dine ønskekunder.

Besøg vores sektorside til it-branchen

På siden kan du finde inspiration og dykke ned i følgende kommunikationsfaglige emner målrettet virksomheder inden for it-branchen:

Bliv fundet, forstået og foretrukket
Første step er strategien
Gør dit indhold synligt for de rigtige
Sådan bliver du it-branchens næste thought leader
Brug video i dit miks
Inspiration: Icotera satser på content marketing med HubSpot-motor
Case: e-Boks - Content-produktion, strategisk rådgivning og PR.

Tag fat i Thomas, hvis du vil vide mere.

publico_thomas_2021-2