Blog

Rokade i bestyrelsen for Publico

Publico Kommunikation har skiftet ud i bestyrelsen ved opstart af regnskabsåret 2022-2023. Nye medlemmer er Line Berg-Stærk, Adam Peter Nielsen og Thomas Wilhelmsen.

Why change a winning team? kunne man med rette spørge.

Bestyrelsen i Publico har gennem de seneste bidraget med intelligent sparring og kærlige los i r**** til ledelsesteam og dermed resten af kollegerne. Og det har de gjort i en periode, hvor udviklingen er gået godt, og hvor resultaterne har stået snorlige. Se fx nedenstående nøgletalsgrafik, der jo nærmest kunne indikere, at vi har gang i et Ponzi scheme.

Ikke desto mindre er følgende medlemmer udtrådt af bestyrelsen:

  • Morten Ballisager: Er udtrådt af bestyrelsen efter at have bidraget som udfordrende, talstærk coach fra sidelinjen igennem mere end et årti. Først som medlem af Publicos advisory board og senest (i perioden 2016-2022) som bestyrelsesmedlem. Tak for indsatsen!

  • Martin Christiansen: Er udtrådt af bestyrelsen efter at have bidraget som kommunikationsfagligt stærk og ledelseserfaren sparringspartner i bestyrelsen siden 2018. Tak for indsatsen!

  • Liv Soelberg Andersen: Er formelt udtrådt af bestyrelsen, men deltager fortsat på bestyrelsesmøderne i egenskab af ledelsesteam-medlem og partner. 

Skærmbillede 2022-11-08 180928

Som erstatning for Morten, Martin og Liv er indtrådt følgende nye medlemmer i Publicos bestyrelse:

  • Adam Peter Nielsen: Adam er CTO hos Novicell og en ekstremt vidende ekspert inden for all things digital. Adam kan forhåbentlig hjælpe os med at vurdere, hvilke teknologier vi skal satse på. Hvilke ydelser, vi skal outsource, og hvilke vi bør have inhouse. Velkommen i bestyrelsen!

  • Line Berg-Stærk: Line er direktør for intern kommunikation hos Danish Crown. Line har desuden været rådgiver i bureaubranchen gennem mere end 15, hvor hun bl.a. har været konkurrent til Publico, mens hun var direktør i Aros Kommunikation. Velkommen i bestyrelsen!

  • Thomas Wilhelmsen: Thomas deltager i egenskab af bureauchef og partner allerede på bestyrelsesmøder, men indtræder nu også officielt i bestyrelsen som afløser for Liv og som repræsentant for minoritetsaktionærerne.

Både formand Henrik Jensen og undertegnede fortsætter desuden i Publicos bestyrelse, hvis overordnede mål er at sikre bureauets strategiske, organisatoriske og økonomiske udvikling i de kommende år.

Nøgletal_21-22-1

Det er vores klare ambition at fortsætte vækstrejsen i de kommende år - med 15 pct. årlig vækst i bruttoresultatet uden at gå på kompromis med arbejdsglæden.

Det vil vi gøre ved at fastholde og videreudvikle strategien om at være den foretrukne kommunikationsrådgiver blandt videnstærke B2B-virksomheder inden for Publicos specialer: Finans, IT/tech, byggeri, energi og forsyning.

Læs mere om Publicos årsregnskab 2021-2022