Blog

Juniorkonsulent søges!

Studiejob: Kunne det være fedt at prøve teorierne af i praksis? Løse ægte kommunikationsproblemer for rigtige kunder? Lære af dygtige kolleger og snuse til bureau-life 10-15 timer om ugen? Tanke din egen kaffe og få juniorkonsulent på cv’et?

Publico er et kommunikationsbureau, der hjælper videnstærke B2B-virksomheder og (halv-)offentlige kunder med at vinde sympati, synlighed og salg. Vores særkende er klogere content: En dyb forståelse af kundens forretning kombineret med stærk eksekvering af kommunikation og brede marketingtaktikker. 

Hos os får du:
23 søde, dygtige kolleger
En mentor og onboarding-forløb
- Et bureau med en stærk strategi, solidt ledelsesteam og en professionel bestyrelse
- Egen film-afdeling
- Individuel fleksibilitet med mulighed for hjemmearbejde
- Fede, sociale arrangementer (tænk fx fodboldkampe, fællesspisning og fredagsbar). 

I Publico får du mulighed for at blive klogere på fx nørdede B2B-virksomheder, kommunebranding og nationale kampagner. Du kan prøve kræfter med discipliner som employer branding, brandpositionering, SoMe – og content i alle former og farver. Har du nogle special skills, er vi meget åbne for at få dem i spil. 

Besøg vores karriereside 

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at:
levere masser af content
- interviewe, researche og bidrage til analyser
- levere slides, være med på workshops og brainstorme koncepter
- skrive content til Publicos egne kanaler
- ha’ en fest med at blive klogere sammen med andre fede typer. 

Tjek lige, hvor søde og kloge dine potentielle kolleger er 👇

Skærmbillede 2024-07-05 140554

Vi forestiller os, at stillingen er på 10-15 timer om ugen – fordelt på 2-3 dage, så det passer hos både dig og os. 

Læs mere om ansøgningsprocessen 

Hvem er du?
Det er ikke så vigtigt, om du er ved at blive journalist, kommunikatør, medievidenskaber eller noget endnu mere blødt fra uni. Bare du har omløb i pæren, ild i øjnene og skrivekløe i fingrene. Vores erfaring er, at de bedste match til os er profiler med god produktivitet, orden i penalhuset og et lækkert drys kreativitet.  

Vil du med på holdet? 
Kan du se dig selv i jobbet, så send CV og ansøgning til Liv. Du er også velkommen til at ringe til Liv (61798689), hvis du vil vide mere om stillingen. 

Vi holder samtaler fra uge 33 og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig.