Karriere

Vil du være en del af holdet?

Publico vil være det mest attraktive bureau for ambitiøse kommunikatører i Jylland. Derfor er vi optaget af faglig udvikling − både hos den enkelte og som bureau. Herunder kan du læse mere om, hvorfor det er fedt at være med i klubben.

Hvem er vi? 

Publico er et kommunikationsbureau, som via godt håndværk og solid rådgivning leverer reflekteret, uhøjtidelig kommunikation til B2B-virksomheder og offentlige organisationer. Vi er 32 stykker blandet kommunikationsguf bestående af sprøde journalister, crunchy digitale typer iblandet bolchestribede videogutter og noget lækkert blødt fra uni. Og vi bliver stadig flere.

Vi går op i at blive dygtigere, få større kunder og mere komplekse opgaver. At det er sjovt og udfordrende at gå på arbejde. At mange har lyst til at gøre karriere i Publico i lang tid. At have et attraktivt værditilbud til de bedste − uanset livsfase. Og kaffe.

Publico har en stærk kultur baseret på, at vi egentlig bare godt kan li’ hinanden. Vi bakker hinandens r*v og hænger gerne ud sammen. På NorthSide, til Publico Dinners i privaten, koncerter eller faglige outings.

Det er da lækkert, ikke?

Hvad vil det sige at være publicant?

Skærmbillede 2021-05-04 kl. 14.57.16

Mød to publicanter, der fra hver deres perspektiv fortæller, hvordan det er at arbejde her – og hvilke muligheder for udvikling jobbet kan rumme.

Er du vores næste praktikant?

Line Elias

Hos Publico er vi hele tiden på jagt efter kommunikations-talenter, der har mod på at prøve kræfter med bureaulivet. Læringskurven er stejl, men du får selvfølgelig vejledning og hjælp fra kyndige kollegaer.

Karrierestigen 

Vi har et fast format for, hvilke kompetencer de forskellige stillinger kalder på. At påtage sig den næste funktion forudsætter, at man mestrer den forudgående. Men når det er sagt, er vi de første til at tage ansvar for, at vores kolleger har de rigtige rammer til at udvikle sig fagligt.

 

karrierestigen

Har du konsulent-skills?

Liv EB

Med +20 år i branchen har vi en skarp indsigt i de forskellige kompetencer, som dagens kommunikationskonsulenter med fordel kan besidde. Tag testen, og find ud af, om du passer ind i Publicos forståelse af k-konsulentens kompetencer.

Lyder vi interessante? Kontakt Liv
Kontakt
Liv Soelberg Andersen
Udviklingschef & kommunikationsrådgiver