Skabelon

Hent skabelonen til årshjul for B2B-virksomheden

Få overblik over virksomhedens aktiviteter med et årshjul 

Når hverdagen er i gang og maskinen ruller, skal du indimellem holde tungen lige i munden for at huske det hele. Men med et årshjul kan du nedfælde alle dine aktiviteter i et overskueligt format, så du i stedet kan bruge hovedet til at udtænke godt content eller nye produkter.

Om du er til årshjulet i klassisk forstand eller foretrækker et skematisk overblik er underordnet – vælg den løsning, der passer dig bedst og dermed gør din arbejdsdag nemmere.

Årshjul til LP

Med denne Excel-skabelon får du det bedste fra begge verdener; et udførligt skema med plads til meget data og et visuelt solstrålediagram til de mere overordnede linjer. Måske skal du kun bruge det ene eller det andet, eller måske kan du se fidusen i at have begge versioner i spil. You decide!

Uanset din årshjulsstrategi er skabelonen klar til dine input. Udfyld formularen her på siden, så sender vi fluks et Excel-ark i din retning, så du kan komme i gang med det samme!

Psst, hvis ikke du allerede har set det, har vi også skabeloner til både den gode contentplan og kommunikationsstrategi på ét ark, der måske også kunne være noget for dig?

Udfyld formularen og hent dit årshjul: