Blog

Ringkøbing-Skjern Kommune er Danmarks ledigheds-duks

Ringkøbing-Skjern Kommune har en ledighed på blot 2,4 pct. En af mange styrker, som Publico i samarbejde med kommunens erhvervsråd markedsfører i den erhvervsbranding-indsats, som vi ruller ud for tiden.

ERHVERVS-BRANDING: Antallet af arbejdsløse slår nye (lav)rekorder i Danmark. Der har nemlig ikke været så få af slagsen siden før finanskrisen i midten af 00'erne.

Det viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Plads-til-dig_03

Det er (modsat tidligere) særligt de vestjyske kommuner, der trækker ledighedsprocenten ned. I Ringkøbing-Skjern Kommune er ledigheden blot 2,4 pct., hvilket er omtrent det halve af landsgennemsnittet på 4,1 pct. Ifølge virksomhederne og borgmesteren er det kommunens stærke erhvervsliv, der trækker ledigheden så langt ned.

Ringkøbing-Skjern Kommunes Erhvervsråd er i samarbejde med Publico i færd med at udrulle en ambitiøs erhvervsbranding-indsats ud. En indsats, der har til formål at synliggøre nogle af de mange spændende muligheder for en attraktiv karriere i internationalt orienterede virksomheder, som kommunens erhvervsliv tilbyder både faglærte og højtuddannede.

I øvrigt er den ene af de to case-virksomheder, som er med i TV2's indslag, også kunde hos Publico. Det er nemlig Hydra-Grene, der trods fuld tryk på kedlerne fortsat godt kan få besat de stillinger, de slår op.

Få en skabelon til det gode jobopslag

Sådan skriver du en jobannonce, der tiltrækker de bedste kandidater

Hent skabelonen, der gør dit arbejde nemmere