Blog

Ny showreel fra Publicos video-team: Fjernsyn for B2B 🎥

VIDEO: Publico har siden 2019 udviklet og produceret video på allerhøjeste niveau. Vi har bare glemt at fortælle om det. Tjek vores nye showreel, der giver et indtryk af, hvad vi kan.

Skomagerens børn har hullede sko. Bagerens børn spiser gammelt brød. Og kommunikationsbureauet glemmer at fortælle om sine video-kompetencer.

Not anymore.

Tjek vores nye video-showreel:

 

Tag fat i vores kreative producer Lars Skov, hvis du vil have en snak om video eller animationsfilm.

To nye film- og video-wizards, en Publico-bil, en drone og massevis af video-opgaver er nogle af de ingredienser, der indgår i opskriften på Publicos videosucces. Det seneste år har vores videoafdeling fået en seriøs overhaling, som løfter vores filmniveau til nye højder (i bogstavelig forstand).

Video fylder mere og mere hos B2B-virksomheder, og det kan også mærkes i Publicos ordrebog. I løbet af det seneste år er video nemlig vokset til at være en væsentlig del af vores forretning. På et halvt år har vi øget vores videoomsætning med 1 millioner kroner, og vi ser ind i et 2020 med lige så stor stigning i videoordrer. Vi er gået fra at have et stabilt video-setup til at være et professionelt full-blown produktionsselskab, der styrer et videoprojekt fra start til slut. Vi leverer kvalitetsvideo på små såvel som store produktioner.

Vi gør det til vands, til lands og i luften. I Danmark og ude i verden.

Vi investerer i video, fordi vi gerne vil tilbyde kunderne ’the best of the best’ – og det kan tydeligt mærkes på kvaliteten af vores film. Det seneste år har vi styrket vores videoafdeling med to nye video-wizards, en drone, en Publico-bil, kompetencer inden for 2D- og 3D-animation og en masse nyt videoudstyr. Vores kreative producer Lars Skov har drevet sit eget produktionsselskab i 20 år, så det er ikke Mr. Hvem-som-helst, vi har placeret ved roret i videoafdelingen.

IMG_3553-1

Linsen rettet mod mange brancher

Paletten af opgaver er stor: Fra de større produktioner for internationale koncerner med tusindvis af medarbejdere til de små produktioner for mellemstore virksomheder med 50 medarbejdere. Vi producerer eksempelvis store brandingfilm for vindmølleproducenten Siemens Gamesa, produkbranding-film for ingrediens-giganten Dupont, tv-afsnit for tagpapproducenten Phønix Tag Materialer og kampagnefilm for Miljøstyrelsen. Vi tilbyder alt fra produktvideoer, CEO-interviews, employer branding-film til kampagnespots og eventfilm. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vi er i berøring med mange forskellige brancher: fra vindmølleindustrien, byggebranchen og fødevareindustrien til teknologivirksomheder og offentlige myndigheder.

Ærlig, filmisk og professionel stil

Vi er professionelle i vores tilgang til videoopgaverne, og vores videostil er filmisk. Cinematografisk ville salig Ole Michelsen have kaldt det. Når vi filmer en brandingvideo, er det ikke bare en CEO, der taler til et kamera med slips på. Vi får det til at se lækkert og autentisk ud, så videoerne (næsten) kan måle sig med blockbusters i biograferne.

NG9 film_MASTER_Youtube_30Mbps-thumb

Vi går strategisk til værks fra start til slut i et videoprojekt og sørger for, at fundamentet er på plads, før vi skriver manus. Mange års målgruppeindsigt og brancheviden bringes i spil, når vi skriver manus og udvikler storyboard. Vi får vores kunder til at shine, fordi vi klæder dem på til at stå foran kameraet. Ærlighed er kendetegnende for vores instruktør-stil, og vi er ikke blege for at sige vores mening, hvis en scene skal tages om. Og så gør vi en dyd ud af grundighed og det lækre final touch i redigering og klipning af film.

Som videoproducenter er vi ambitiøse, tilgængelige og erfarne. Vi holder os opdateret på de seneste nye tendenser på markedet, og vi opgraderer gerne vores videoudstyr og -kompetencer derefter. Vi har benene solidt plantet i den jyske muld, og vores eksisterende kunder oplever os som tilgængelige og nærværende. Det er nok derfor, vi samler på langvarige samarbejder (op til +10 år) med vores kunder.

Der var drøn på udviklingen af vores videoafdeling i 2019, og den stopper ikke der. 2020 er året, hvor vi opruster yderligere på bemanding og kompetencer.

Video er kommet for at blive – både hos Publico og vores kunder.