Blog

Julehilsen fra Publico i et f****** lorteår

I Publico er vi svineheldige at arbejde for kloge B2B-virksomheder med pandemi-resistente forretningsmodeller. Så 2020 har faktisk IKKE været et arbejdsmæssigt lorteår, selvom bagtæppet har været lort.

 

I Publico har vi haft et sjovt og travlt 2020 med fremgang på alle fronter.
Skrev jeg lige ”fremgang på alle fronter” som opsummering på corona-året? Jeps. Sorry.

Det har selvfølgelig også været et specielt arbejdsår for os, selvom vi hverken avler mink eller udvikler krydstogt-koncepter. Og der var da – indrømmet – et par uger i marts, hvor vi nåede at få halvtynd mavse ved tanken om tomme ordrebøger og kollega-kø til jobcenteret. Men sådan gik det heldigvis ikke. So very far from it.

Vi er privilegeret med en sund kundeportefølje af videnstærke virksomheder med pandemi-robuste forretningsmodeller og en nærmest rørende loyalitet over for Publico.

Vi kan faktisk claime en frisk personlig rekord i NPS (fancy akronym for kundetilfredshed) og samtidig være foran vores ambitiøse vækstbudget her på kanten af 2020. Det er vi uklædeligt stolte af.

Nogle af højdepunkterne i vores 2020 handler om, at vi har budt velkommen til syv nye kolleger. Og til nye kunder inden for så forskellige industrier som bank-it, software, sædbank, revision, kyllinger, ingredienser, kartoffelmel, vindmøller og certificering af ledelsessystemer. Ja, vi kommer vidt omkring. Det er noget af det bedste ved at arbejde på bureau.

I 2021 kan vi – hvis vores jyske dømmekraft da ikke svigter os – se frem til endnu mere af det gode. Nye kolleger, komplekse udfordringer og en masse gode historier, vi kan leve af på vores gamle dage.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og dine fra hele Publico-teamet.

PS: I anledning af julen har vi (igen) valgt at donere 10.000 kr. til Kirkens Korshær i Aarhus, der gør en vigtig indsats for nogle af de mest udsatte borgere i vores hjemby. 😇

Fra alle os - til dig: 

Glædelig jul og godt nytår!