KK Wind Solutions producerer og udvikler elektromekaniske løsninger til vindmøller. Men hvordan får man fyldestgørende beskrevet de produkter og den viden, der ligger bag over for potentielle kunder, uden at det blæser væk i tekniske specifikationer? Det er her, Publico kommer ind i billedet og agerer rådgivende øjne og hjælpende hænder.

 
'Best practices’ og product marketing

Innovative ingeniørløsninger kræver oversættelse til reelle behov, hvis man vil praktisere god kommunikation udadtil. Publico hjælper derfor KK Wind Solutions med at se virksomheden og produkterne ude fra og kommer med input til, hvordan deres kommunikation skal eksekveres og formidles, og hvilke styrker de skal slå på.

”Vi har haft brug for hjælp til intern kommunikation, product marketing og webtekster, hvor Publico har bidraget med høj faglighed og leveret hurtigt. Og der har været plads til at iterere på opgaverne. Det er ikke kun en ydelse – det er også sparring, vi får fra Publico. Og vi får best practises i form af input omkring, hvad der rører sig kommunikationsmæssigt. Vi ser Publico som en rigtig stærk samarbejdspartner for hver opgave.”

- Nicholas Jary, Senior Lead i Marketing & Communication, Global Business Development & Marketing hos KK Wind Solutions.

Vi har blandt andet bistået med at skrive tekster til deres hjemmeside og derved hjulpet med at sætte ord på virksomhedens værditilbud.

Og samarbejdet slutter heldigvis ikke her: Vi rådgiver fortsat KK Wind Solutions og puster derved løbende til deres kommunikation. Skal vi også rådgive dig? Giv et kald eller send en mail på hejsa@publico.dk

Kontakt Anders Holmgaard, hvis du ønsker yderligere information om casen.
Kontakt
Anders Holmgaard
Kommunikationskonsulent