Skabelon

Hent skabelonen til SoMe-strategi på ét ark

Saml din SoMe-strategi på ét ark 

Der er mange muligheder, når du skal have din gennemarbejdede SoMe-strategi omsat til et praktisk arbejdsredskab, der skaber fremdrift og fokus i en travl hverdag . Du kan danse din strategi ud, du kan skrive lange Word-dokumenter, eller du kan vælge et helt tredje format.

Det vigtigste er, at du vælger et format, som du har lyst til at bruge og vende tilbage til – og som giver dig et samlet overblik over din SoMe-indsats.

SoMe 2.0

Med denne one pager i Excel får du netop det – overblik. Og samtidig får du et praktisk arbejdsredskab til at måle effekten af dit arbejde på sociale medier.

I skabelonen indtaster du de informationer, som du er kommet frem til i din strategiproces. Dit strategi-dokument beskriver indsatser, du skal fokusere på i de forskellige kanaler for at nå dine mål - baseret på din nuværende viden.

Du udfylder blot formularen, så kvitterer vi med skabelonen, der giver dig et godt udgangspunkt for at få din SoMe-strategi ud og leve. Når du henter skabelonen, sender vi dig en række e-mails med tips til, hvordan du kommer i gang med at arbejde med din SoMe-strategi.

Hent skabelonen til at lave din SoMe-strategi på ét ark