Blog

Publico søger praktikant til efteråret 2024

Er du klar til at omsætte knastør teori til saftig praksis? Som praktikant hos Publico får du indblik i maskinrummet i et professionelt kommunikationsbureau i hjertet af Aarhus.

Hos Publico søger vi netop nu en praktikant til efterårssemesteret 2024.

Vi forestiller os, at du læser en kommunikationsfaglig uddannelse på universitetet eller DMJX. Det kunne være Kommunikation, Retorik, Medievidenskab, cand.public, cand.ling.merc. eller lignende. Men det er ikke ultimative krav. Det vigtigste er, at du har skrivetalent og sproglig forståelse, kan tæmme kommaer, forstå målgrupper, har selvtillid, og at du er nysgerrig på bureaulivet.

Praktikken er ulønnet (vi giver frokostordning, fredagsslik og sociale outings) og strækker sig fra august 2024 til december 2025 (vi er fleksible).

Stillingen er på 30 timer om ugen, hvilket giver dig en ugentlig fridag. Send din ansøgning og cv senest fredag den 22. marts 2024 til praktikantvejleder og kommunikationsrådgiver Karen på karen@publico.dk. Vi indkalder løbende til samtale.

Film: The Publico Office

Praktikantfilm_2022-thumb-3

Se vores praktikantfilm, hvor vores tidligere praktikanter Line og Elias sætter et par ord på hverdagen som praktikant i Publico.